Sunteți făcut pentru poliamor?

Înscrie-te

Discreția
100% garantat!

Inscrie-te


Discuții confidențiale și autentice, într-un mediu sigur
O singură regulă: Nu există membri falsi
Mii de membri Gleeden apropiați de dvs. și din întreaga lume
Un sistem de plăți echitabil și fuzzy: plătiți numai pentru ce să utilizați

category: Ştiri

Sunteți făcut pentru poliamor?

Astăzi poliamorul nu mai este un subiect tabu, ba mai mult, se afirmă din ce în ce mai mult! Mass-media este din ce în ce mai interesată de acest subiect și mulți încearcă să înțeleagă cum funcționează această iubire multiplicată. Dar tu ești făcută pentru poliamor?

Ce înseamnă să fii poliamoros?
Libertatea, încrederea, respectul, onestitatea, aceste caracteristici ale poliamorului arată ca o adevărată rețetă pentru fericirea cuplului. Dar ai grijă, căci la fel ca iubirea exclusivă, poliamorul trebuie întreținut și necesită stabilire câtorva reguli. Stabilește limitele
De la început, nu ezita să stabilești limitele, indiferent care sunt acestea. Pot exista zile pe care le rezervi în totalitate "partenerului oficial" sau se poate stabili interdicția de a aduce un alt partener acasă. Nu are importanță, cu condiția ca aceste limite să nu fie încălcate niciodată pentru a evita să vă răniți unul pe altul și să vă distrugeți echilibrul. Este esențial să păstrați acest respect reciproc.

Gestionează agenda
De asemenea, trebuie să știi cum să îți gestionezi timpul! Cu un partener este uneori dificil, dar cu doi este necesar un simț al organizării...

Pune gelozia deoparte
În plus, știi că poliamorul și gelozia nu se amestecă! A fi poliamoros înseamnă de asemenea acceptarea de a nu mai avea exclusivitate. Acest lucru poate fi foarte dificil chiar și pentru cei care nu credeau că sunt geloși!

Asumă-ți poliamorul
În final, trebuie să fii gata să îți asumi acest tip de viață în fața familiei și a societății încă tradiționaliste din multe puncte de vedere.

Dar când iubim, totul este posibil, nu-i așa?