5 greșeli pe care să nu le faceți la o primă întâlnire

Înscrie-te

Discreția
100% garantat!

Inscrie-te


Discuții confidențiale și autentice, într-un mediu sigur
O singură regulă: Nu există membri falsi
Mii de membri Gleeden apropiați de dvs. și din întreaga lume
Un sistem de plăți echitabil și fuzzy: plătiți numai pentru ce să utilizați

category: Ştiri

5 greșeli pe care să nu le faceți la o primă întâlnire

Asta e, a venit timpul primei întâlniri! Ce va gândi despre mine? Avem ceva să ne spunem? Mă va considera pe gustul lui? Avem multe întrebări în minte și este normal. După o perioadă de seducție virtuală mai lungă sau mai scurtă, este timpul să facem pasul. Pentru a vă ajuta să faceți acest pas, Gleeden vă dezvăluie cele 5 greșeli pe care nu le puteți face la prima întâlnire!

1 - Să întârziați

O întârziere de zece minute poate fi tolerată, dar 20 de minute de așteptare la prima întâlnire este o impolitețe și e categoric rău pentru viitorul vostru! În mod inevitabil, ați ratat crearea unei prime impresii bune și partenerul vostru și-a pierdut zâmbetul pe care îl avea la sosire. Depinde de voi să îl faceți să uite acest început neplăcut, dar nu ați câștigat definitiv. Pe Gleeden există o mulțime de opțiuni și o eroare poate fi fatală.

2 - Să fiți prea „apretate” (sau neglijente)

Rochia este cea mai mare problemă la prima întâlnire. Și pentru un motiv bun! Ceea ce creează o mare dificultate în alegerea ținutei este faptul că totul trebuie să fie potrivit. Trebuie să faceți un efort pentru a arăta că sunteți într-un proces de seducție, fără a face prea multe, cu riscul de a vă simți inconfortabil. Totul este să îi respectați personalitatea și gusturile, făcând un efort suplimentar. Fiți voi însevă... mai bine! Ceea ce este sigur e că, dacă sunteți neglijente, scorțoase sau dezordonate, nu va mai exista o a doua întâlnire.

3 - Să vorbiți prea mult (sau insuficient)

Conversația este un alt element esențial atunci când treceți la etapa întâlnirii. Dar uneori supraestimați valoarea cuvântului la o primă întâlnire. Și cel mai mic moment de tăcere vă poate face confuze. Cu toate acestea, chiar dacă discuțiile au rolul de a sparge gheața și de a afla mai multe despre celălalt, tăcerea și aspectul sunt, de asemenea, foarte utile. Nu le neglijați. A vorbi continuu sau, dimpotrivă, a fi tăcute ca un zid, pot altera naturalețea unei întâlniri. Lăsați cuvintele și ochii să se relaxeze. Dacă sentimentul este acolo, îl veți simți amândoi.

4 - Să nu fiți naturale

La o primă întâlnire, dorința de a-l mulțumi pe celălalt este cea care predomină; chestiune de ego! Așadar, avem tendința de a fi la înălțime, chiar până în punctul de a uita cine suntem cu adevărat. Dar aveți grijă, nu puteți păcăli pe nimeni! Și, când faceți prea mult, se simte. Nu uitați că partenerul vostru este aici pentru a vă întâlni. Și chiar dacă este prima dată când vă vedeți, el vă cunoaște deja puțin, chiar dacă numai virtual. Dacă partenerul vostru a decis să treacă piatra de hotar a întâlnirii, este pentru că deja vă place pentru ceea ce sunteți. Deci fiți fidele... vouă însevă!

5 - Să discutați despre fostul

La o primă întâlnire, atunci când limba vi se dezleagă și sunteți mai liniștite, puteți fi tentate să vă dezvăluiți brusc trecutul, într-o izbucnire de intimitate și încredere față de partener. Opriți-vă! Punerea fostului „pe tapet” încă de la prima întâlnire este o idee foarte proastă. Pentru că mesajul pe care îl transmiteți celuilalt va fi în mod cert negativ: fie că nu ați dat încă pagina și că nu sunteți pregătite pentru o altă poveste, fie că v-ați pierdut încrederea într-o relație durabilă și sinceră. În ambele cazuri, este o presiune foarte mare asupra partenerului vostru încă de la prima întâlnire, nu credeți?